Vulcan.Ranglijst van de transformatorWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?

  • vrijgavetijd:2022-05-02 03:51:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:190
  • Korte omschrijving:

    Vulcan., ventilatie en ventilatie-haven en wegdekVerspreiding van het geluid van droge transformatorDe geluidsisolatie van de ho

Artikel inhoud
ventilatie en ventilatie-haven en wegdek

Verspreiding van het geluid van droge transformator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder,Vulcan.Substationele transformator, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Vulcan.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie,Vulcan.Hoeveel is een 500 KVA box transformator, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Cimislia.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Vulcan.Ranglijst van de transformatorWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Energiebesparende analyse van de transformator

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen,Vulcan.Aanbesteding van distributietransformatoren, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Omvang van de producten*Idquo; YN, D *rdquo; waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Wiringwijze van droge transformator:


Vulcan.Ranglijst van de transformatorWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

superieure kwaliteitlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Vulcan.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, wind en zand resoluut te voorkomen.

Vulcan.Overige productinformatie
  • Ridderkerk.Hydraulische heftafelWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

    Ridderkerk.Hydraulische heftafelWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

  • Ridderkerk.Lift hydraulisch hefplatformDe samenstelling en functie van

    Ridderkerk.Lift hydraulisch hefplatformDe samenstelling en functie van

  • Ridderkerk.Hydraulisch hefplatform frameOppervlaktebeschermingstechnieken

    Ridderkerk.Hydraulisch hefplatform frameOppervlaktebeschermingstechnieken

  • Ridderkerk.Op een voertuig gemonteerde instapbrugWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse

    Ridderkerk.Op een voertuig gemonteerde instapbrugWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse

  • Yuhua.10 ton mobiele instapbrugVooruitzichten en branchesituatie

    Yuhua.10 ton mobiele instapbrugVooruitzichten en branchesituatie

  • Sesto San GiovanniVolledig zelfrijdende liftWat is de bron van?

    Sesto San GiovanniVolledig zelfrijdende liftWat is de bron van?

  • Konin.Kleine liftVerbeterde maalmethode

    Konin.Kleine liftVerbeterde maalmethode

  • Berlin SchoenebergVast hydraulisch platformwaarom

    Berlin SchoenebergVast hydraulisch platformwaarom

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!